Etsimme positiivista ilmiöitä asunto-osakeyhtiön toimintaympäristöstä

Etsimme positiivista ilmiöitä asunto-osakeyhtiön toimintaympäristöstä

Julkaistu: 24.06.2024

Rauman Kiinteistöyhdistys haluaa tuoda esiin hankkeita ja henkilöitä, jotka ovat toiminnallaan vaikuttaneet positiivisesti taloyhtiöiden arvon kehitykseen ja sen osakkaiden asumismukavauuteen. Taloyhtiöiden pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen kiinteistönpidon merkitys heikohkossa talouskehityksessä ja kustannusten noustessa korostuu. Hyvän taloyhtiön taustalla on erilaisia tahoja ja henkilöitä, joita halutaan nostaa esiin.

Etsimme Rauman seudulta: 

Vuoden taloyhtiöteko

Rauman Kiinteistöyhdistys kutsuu taloyhtiöitä kertomaan hyvin onnistuneesta korjaushankkeestaan. Etsimme taloyhtiötä, joka on toteuttanut peruskorjaus-tai , -parannushankkeen esimerkillisesti. Hanke voi olla kooltaan pieni tai suuri. Arvioinnissa painotetaan erityisesti asukaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta, asumisen laatua ja turvallisuutta sekä kiinteistön arvon ja energiatehokkuuden huomioimista. Voittajan valitsee Rauman Kiinteistöyhdistyksen hallitus.

Vuoden taloyhtiöpuheenjohtaja

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja huolehtii ja valvoo, että hallitus täyttää sille kuuluvat tehtävät. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan vastuulle on säädetty muutamia lakimääräisiä tehtäviä, niistä tärkeimpänä hallituksen koolle kutsuminen aina tarvittaessa yhtiön asioiden niin vaatiessa. Toimiminen puheenjohtajana on vastuullista ja arvokasta työtä taloyhtiön hyväksi. 
Onko taloyhtiössäsi puheenjohtaja, joka on tehtävässään tunnollinen ja huolellinen. Seuraako puheenjohtaja taloyhtiön taloudellista tilaa ja myös tiedottaa osakkaita asiasta? Etsimme puheenjohtajaa, joka on tehtävässä edistänyt taloyhtiön talouden hallintaa ja suunnitelmallisuutta.  Palkittavan puheenjohtajan valitsee Rauman Kiinteistöyhdistyksen hallitus.

Ilmoita ehdokkaasi su 6.10.2024 mennessä tästä.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.