Maanmittauslaitoksen järjestämä osakeluettelon siirron apuklinikka Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivässä Turussa 1.11.

Maanmittauslaitoksen järjestämä osakeluettelon siirron apuklinikka Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivässä Turussa 1.11.

Julkaistu: 08.09.2023

Osakeluetteloiden siirto tulee tehdä vuoden 2023 loppuun mennessä - tervetuloa huoneistotietojärjestelmän ja osakeluettelon siirron apuklinikalle Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivään Turkuun.

Maanmittauslaitoksen asiantuntijat tarjoavat tapahtumassa henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa taloyhtiösi osakeluettelon siirrossa huoneistotietojärjestelmään. Klinikasta on hyötyä erityisesti pienille taloyhtiöille, jotka eivät ole vielä siirtäneet taloyhtiönsä osakeluetteloa huoneistotietojärjestelmään, ja jotka eivät käytä isännöintitoimistoa. Opastus kestää 45 minuuttia.

Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 25.10.2023 klo 16. Klinikalle pääset ilmoittautumaan tästä.

Huomioi, että siirtoklinikoiden ajankohdat poikkeavat päätapahtuman aukioloajoista. Tapahtuman järjestäjän kanssa on sovittu, että klinikoihin pääsee poikkeavina aukioloaikoina. Muista ilmoittautua myös päätapahtumaan: Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivään pääset rekisteröitymään tästä.

Mikäli neuvontatuokioiden ajat loppuvat, ilmoittaudu Maanmittauslaitoksen järjestämään ”Näin siirrät osakeluettelon” -verkkokoulutukseen 14.11. Lisätietoja webinaarista saat seuraamalla Maanmittauslaitoksen Tapahtumat ja koulutukset -nettisivua. Tapahtumat päivittyvät sivulle syyskuun aikana.  

Huom! Ennen kuin tulet apuklinikalle siirtämään osakeluetteloa, huolehdi, että nämä asiat ovat kunnossa. Ota opastukseen mukaan omat pankkitunnukset.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.